okospad

Elérhetőségeink

City Gecko Solar
Töltés napenergiával

City Gecko Solar
Napelemes ülőrész​
Műszaki adatok
City Gecko termékcsalád
Mobil és web applikáció

Napelemes ülőrész - MODUL SOLAR

Az intelligens padok alapmodellje összegyűjti a napenergiát, amelyet a pad minden más funkciójához felhasznál. Ez egy modern kialakítású Okospad, amely hozzájárul a környezet megóvásához is. Az ülőfelület alatt napelemek vannak elhelyezve, amelyek összegyűjtik az energiát, ez fogja a töltőket, a Wi-Fi-t, a környezeti világítást, az érzékelőket, és a kijelzőt ellátni. A panelek maximális kihasználása érdekében, célszerű napos helyre telepíteni a padokat, éppen ezért leginkább sétányokra, terekre, nagy emberforgalmú helyekre javasoljuk telepíteni.

City Gecko Solar okospad
Wi-Fi hozzáférés
Vezeték nélküli töltők
Napelemek
Környezeti megvilágítás
USB töltők
Marketing promóciós kijelző
Környezeti érzékelők
City Gecko Solar okospad
Egy innovatív marketing eszközt is megalkottunk. A beépített LCD kijelző lehetővé teszi a cégek/szolgáltatások számára az önhirdetést.

A City Gecko márka intelligens megoldásai közé tartoznak az intelligens padok, és a napelemes kijelzők is. A márka, valamint a termékek fő jellemzője a modularitás. Minden modul egyedileg tervezett, emellett jól kombinálható.

Műszaki adatok

Asset 18
Szerkezet

Méretek: H: 223 cm , SZ: 60 cm , M: 49 cm
Súly: 100 kg. Anyag: acél, cink bevonattal

Asset 28
Napelem modulok

IK08 (EN 62262) vandálálló
100W kimenet

Asset 32
Geltech akkumulátorok

Alacsony hőmérsékleti ellenállás
Feljett BMS

Asset 29
4 x USB és 2 x Qi vezetéknélküli töltő

Támogatja az összes Qi telefont, órát és fülhallgatót
Intelligens energiatakarékos készenléti rendszer

Asset 23
LED háttérvilágítás

Automatikus ON/OFF rendszer
A világítási idő az évszaktól függően állítható

Asset 48
Ülőfelületi hűtőrendszer

Léghűtési technológia
Automatikus hőmérsékletszabályzás

Asset 16
Szenzorok

PHT szenzor – légnyomás, hőmérséklet, páratartalom
Energiaérzékelők
Felhasználói számláló

Asset 13
Valós idejű GPS helymeghatározás

Online riasztás, ha a pad helye megváltozik
A helyszín látható a City Gecko applikáción

Asset 19
Belső szerver kommunikációs rendszer

Online kapcsolat a City Gecko platformmal
termékkarbantartás és frissítések

Asset 49
Az akkumulátor állapotjelzője

A pad belsejébe beépítve
25%, 50%, 75% and 100% státusz

City Gecko termékcsalád

A City Gecko egy olyan új, innovatív márka, amelyet fiatalok alkottak meg. A City Gecko fejlesztései tiszta napenergiát gyűjtenek, így táplálva a különböző eszközöket, amelyeket a felhasználók folyamatosan használnak (okostelefonok, táblagépek, órák, elektromos kerékpárok stb). Fontos, hogy a termékek tökéletesen alkalmazkodnak a környezetükhöz, ezáltal teljes mértékben kiaknázzák a bennük rejlő lehetőségeket.

A Gecko termékek modulárisak, rugalmasak, modernek és egyediek.

Egyedi kialakításuk nem csupán az alapfunkciókat biztosítja, közérdekű tájékoztatásra, marketing célokra, oktatásra és bevételszerzési lehetőségekre is használhatják a tulajdonosai.

City Gecko Solar okospad
Mind ezek mellett egy innovatív marketing eszközt is megalkottunk. A beépített LCD kijelző lehetővé teszi a cégek/szolgáltatások számára az önhirdetést.

A City Gecko márka intelligens megoldásai közé tartoznak az intelligens padok, és a napelemes kijelzők is. A márka, valamint a termékek fő jellemzője a modularitás. Minden modul egyedileg tervezett, emellett jól kombinálható
okospad - City Gecko app
A City Gecko intelligens padokat az EU irányelvek betartásával készítik és tesztelik, amelyek biztosítják a termékek minőségét.

A bevezetett CE-jelölés a minőség, a biztonság, az egészség és a környezetvédelem bizonyítéka. Ezáltal a padjaink készen állnak és alkalmasak az európai és a világszintű telepítésekre.

Mobil és web applikáció

Az érzékelő által gyűjtött összes adat grafikusan megjelenik a pad tulajdonosai és a végfelhasználók számára a webes és mobilalkalmazásokon keresztül. A tulajdonosok egy webes alkalmazáson keresztül férnek hozzá termékeikhez, valamint a hozzájuk rendelt hitelesítő adatokhoz. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy az összes pad adatát egy helyen tekinthesse meg a tulajdonos/felhasználó, emellett módosíthassa a promóciós kijelző tartalmát, valamint bizonyos időszakokra vonatkozó jelentéseket is készíthessen.